Philips

Philips ken je vooral van de Wake-up Light, de Airfryer, de Senseo koffiemachines, de tv’s met ambilight en de scheerapparaten. Wil je meer weten over andere Philips toestellen? Ontdek hier ons assortiment Philips tv’s, keuken- en huishoudtoestellen, persoonlijke verzorging en lampen.

Anker

[]

Philips
Anker

[]

Blogs over Philips

Op zoek naar meer info over onze Philips toestellen? Bekijk hieronder alle recente blogs. Liever persoonlijk advies? Onze specialisten helpen je het perfecte toestel te kiezen in de winkel.

Jouw winkel in de buurt

Anker

[]

Meer over Philips

Philips begon als gloeilampenfabriek en loopt nu voorop in de lichttechniek; denk maar aan de Wake-up Lights en de ambilight tv’s. Daarnaast produceert Philips ook innoverende huishoud- en verzorgingstoestellen die het verschil maken.

Het Nederlands bedrijf streeft ook naar een duurzame en betere wereld door te investeren in de ontwikkelingen van groene technologieën. Met het Better Me, Better World initiatief ondersteunt Philips ook goede doelen.

Philips tv

Philips tv’s zijn perfect tot in de laatste pixel. De beeldkwaliteit is altijd superscherp en trillingsvrij dankzij de P5, een krachtige beeldprocessor. Deze tv’s zijn ook uitgerust met Android TV voor een snelle navigatie en toegang tot al jouw favoriete entertainment.

Dankzij Dolby Vision en Dolby Atmos geven deze Philips tv’s een echte bioscoopsfeer. Met hun Elegant Europees design zien ze er ook heel mooi uit. Het ambilight van de tv vult je woonkamer met meeslepend licht dat aansluit met wat er op het scherm gebeurt.

> Alle Philips tv's

Philips AirFryer

De Philips AirFryer is een heteluchtfriteuse waarbij je weinig of geen olie gebruikt. Naast frituren kan je ook vlees grillen, groentjes roosteren, brownies bakken en popcorn maken. Alle bereidingen hebben tot 80% minder vet.

De vervelende frituurlucht en smerige frituurolie behoren tot het verleden dankzij een filter en het gebruik van hete lucht. De Philips Airfryer verbruikt minder energie en is milieuvriendelijker, gezonder en veiliger dan traditionele friteuses. De Coolwall-behuizing zorgt dat de buitenkant veilig koel blijft.

> Alle Philips AirFryers

Philips scheerapparaat

Philips scheerapparaten garanderen een gladde en comfortabele scheerbeurt. De flexibele scheerkoppen volgen de natuurlijke contouren van je gezicht, ook op de moeilijk bereikbare plaatsen. Het resultaat? Een gladde huid zonder wondjes en sneetjes.

Sommige Philips scheerapparaten komen met slimme SmartClick opzetstukken om het gezichtshaar ook te kunnen reinigen, trimmen, shapen en stylen. Er is een passend Philips scheerapparaat voor elke scheerbehoefte; nat of droog, supersnel en superglad of met extra aandacht voor de gevoelige huid.

> Alle Philips scheerapparaten

Philips stoomgenerator

Een Philips stoomgenerator bezorgt je de ultieme strijkervaring. De lichte en compacte stoomgenerators strijken moeiteloos hardnekkige kreuken glad dankzij krachtigere stoom. De OptimalTEMP-technologie garandeert geen brandplekken en de Silent Steam-technologie dempt het geluid.

Het waterreservoir is groot genoeg om anderhalf uur mee te strijken. Je kan eenvoudig het waterreservoir losmaken en vullen. Met één druk op de knop kan je met Smart Calc Clean de Philips stoomgenerator ontkalken.

> Alle Philips stoomgenerators

Philips stofzuiger

Met de nieuwste snoerloze Philips stofzuigers maak je supersnel schoon. Het 360° mondstuk neemt met elke beweging meer vuil mee, zelfs langs muren en onder meubels. De accu gaat 65 minuten mee, de resterende tijd lees je af op het digitaal display.

De digitale PowerBlade-motor heeft een sterkere en langere zuigkracht en dankzij het driedubbel filtersysteem neem je tot 99% fijn stof en allergenen mee. Het omhulsel van de snoerloze Philips stofzuigers bestaat uit 90% gerecycleerd materiaal.

> Alle Philips stofzuigers

Philips Senseo

Met een Philips Senseo koffiemachine maak je met slechts één druk op de knop snel een kopje koffie. De Koffie Boost technologie bevochtigt eerst het koffiepad met een klein beetje water om de smaakstoffen de tijd te geven om vrij te komen. En dat zorgt voor een voller aroma, heerlijk!

Met de geïntegreerde melkkan, melkslang of Milk Twister van Philips kan je zelf een heerlijke kop cappuccino, latte of ijskoffie maken. De koffiepads van Senseo hebben een volle en rijke aroma van 50 gemalen koffiebonen. Je vindt ook heerlijke melkvarianten zoals de latte macchiato.

> Alle Philips Senseo's

Anker

[]