Braun

Je kent Braun waarschijnlijk al van de verschillende ontharings- en verzorgingsapparaten. Maar wist je dat Braun ook mixers, strijkijzers, stoomkokers en koffiezetapparaten produceert? Lees er hier alles over en ontdek ons assortiment Braun toestellen.

Anker

[]

Braun
Anker

[]

Blogs over Braun

Benieuwd naar alles wat we onlangs hebben geschreven over Braun? Bekijk hieronder de blogs. Krijg je liever persoonlijk advies? Onze specialisten helpen je kiezen in de winkel.

Jouw winkel in de buurt

Anker

[]

Meer over Braun

“Designed to make a difference”. Dat is de slogan van Braun. De kwaliteitsvolle en duurzame Braun ontharingsapparaten zijn telkens eenvoudig in gebruik, heel zacht op de huid en uitgerust met innovatieve technologieën.

Met Braun kan je je spa behandelingen gewoon thuis doen. Het Duitse merk biedt beautysets aan om je van top tot teen te verzorgen en te verwennen. En met IPL kan je zelf je haartjes permanent verwijderen.

Daarnaast produceert Braun ook andere kwaliteitsvolle toestellen zoals strijkijzers, mixers, broodroosters, koffiezetapparaten, blenders, waterkokers, thermometers….

Braun scheerapparaat

De innovatieve Braun scheerapparaten volgen de unieke contouren van je gezicht en kunnen zo meer haar wegscheren in één beweging. Een Braun scheerapparaat biedt dus extra huidcomfort en is aangenaam vasthouden dankzij een geribbelde gripzone.

Vind je het handig om je te scheren in bad of in de douche? Kies dan voor een Braun scheerapparaat dat 100% waterbestendig is. De nieuwste Braun scheerapparaten met premium LED-display hebben een Clean&Charge station. Dat station laadt én reinigt automatisch het Braun scheerapparaat.

> Alle Braun scheerapparaten

Braun staafmixer

De nieuwe generatie staafmixers met ACTIVEBlade technologie bewegen op en neer en pureren zelfs het hardste voedsel met 40% minder inspanning. Met behulp van de Smart Speed technologie kies je zelf je snelheid; druk zachtjes voor grove resultaten en verhoog de druk voor fijnere resultaten.

Eindelijk soep mixen zonder geknoei! De SPLASHControl technologie zuigt de ingrediënten naar binnen voor een fijner en gladder resultaat. Geen enkel ingrediënt vormt nog een uitdaging voor de MultiQuick 9 staafmixer van Braun.

> Alle Braun staafmixers

Braun tandenborstel

In samenwerking met Oral-B (én tandartsen) produceert Braun ook elektrische tandenborstels. Wil je je poetsgedrag verbeteren? Dan lijkt de nieuwste GENIIUS 10000 wel iets voor jou. De handige app volgt je poetsgedrag in real time en geeft je tips om beter te poetsen.

Zo zijn de nieuwste elektrische tandenborstels ook uitgerust met een poetsdrukcontrole die je waarschuwt als je te snel of te hard poetst, de Gum Guard technologie die je tandvlees beschermt en de positiedetectie technologie die ervoor zorgt dat je geen enkele zone mist. Je verwijdert tot 100% meer tandplak en oppervlakkige verkleuringen dan bij manueel poetsen.

> Alle Oral-B elektrische tandenborstels

Braun stoomkoker

Stomen is een van de gezondste manieren om ingrediënten te bereiden omdat er geen vitaminen en mineralen verloren gaan. Met de Braun stoomkoker kan je snel gerechtjes bereiden; in slechts 45 seconden is er stoom opgewekt aan 100°C.

De universele stoomschalen bieden ruim voldoende plaats om zelfs een hele maaltijd in één keer te stomen. Vul het reservoir met water, voeg de ingrediënten toe en stel de timer in. De stoomkoker schakelt automatisch uit als de timer op nul komt. Zo simpel is het!

> Alle Braun stoomkokers

Braun epilator

Braun epilatoren garanderen een snelle en precieze epilatie voor een gladde huid tot wel 4 weken lang. De MicroGrip-pincettechnologie verwijdert ook de kortste haartjes (tot 0,5 mm) en de smartlight vindt zelfs de fijnste haartjes.

Daarnaast zijn de Braun epilatoren 100% waterbestendig en samen met het hoogfrequentie massagesysteem geniet je van een extra zachte epilatie. De Braun epilatoren zijn draadloos en laden in slechts 1 uur op voor 50 minuten gebruik.

> Alle Braun epilatoren

Anker

[]