AEG

Op zoek naar AEG toestellen om je keuken op te fleuren? Ontdek hier het Duitse merk AEG: witgoed- en keukentoestellen. Ontdek het AEG assortiment koffiemachines, dampkappen, keukenrobots, diepvriezers, droogkasten, fornuizen, wasmachines, stofzuigers…

Anker

[]

Onze merken - AEG
Anker

[]

Blogs over AEG

Op zoek naar meer info over AEG toestellen? Bekijk hieronder onze blogs en ontdek alles over deze toestellen. Liever persoonlijk advies? Dat kan ook! Onze specialisten helpen je graag verder in de winkel.

Anker

[]

Meer over AEG

De hoofdfocus van het Duitse merk AEG ligt op huishoudtoestellen: wasmachines, droogkasten, koelkasten, diepvriezers, vaatwassers, kookplaten en fornuizen. Ook inbouw. Daarnaast vind je ook wat stofzuigers, keukenrobots en zelfs telefoons van AEG terug in ons assortiment.

Kies je voor een AEG wasmachine of ander toestel? Dan ben je altijd zeker van de kwaliteit. Je krijgt altijd 2 jaar garantie op je toestel.

Anker

[]

AEG wasmachine

Via een AEG wasmachine is je favoriete kledij snel weer schoon, met of zonder stoom. De ÖKOMix-technologie beschermt je delicate kledij door ze kort te wassen op lage temperatuur. Het wasmiddel en water zijn perfect gemengd vóór het in de trommel komt, waardoor je betere wasresultaten krijgt.

Wil je minder kreuken na het wassen? Dan is een AEG wasmachine met ProSteam de wasmachine die je zoekt. Wil je vooral een groenere AEG wasmachine? Dankzij de ProSense-technologie bespaar je water én energie. Ook de intelligente AutoDose-technologie helpt je centjes te besparen door altijd de perfecte hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter te gebruiken.

> Alle AEG wasmachines

AEG droogkast

Wil je je wollen truien in de droogkast drogen? Een AEG droogkast met AbsoluteCare draagt zorg voor je kledij, om het even welke stof en zonder krimpgevaar. De droogkasten met warmtepomp drogen voorzichtiger op lage temperaturen waardoor je kledij minder snel beschadigt. Ze zijn bovendien heel wat energiezuiniger.

Zoek je een AEG droogkast die tijd en energie bespaart? Een ProSense droogkast bevat sensoren die detecteren hoe vol de trommel is en daarna automatisch de droogtijd en het energieverbruik aanpassen.

> Alle AEG droogkasten

AEG stoomoven

Wil je koken en bakken zoals in top restaurants? Met een AEG stoomoven lukt dat perfect!

Kies uit 4 stoomfuncties:

  • Met de SteamPro optie bereid je sous-vide gerechten zoals op restaurant. Boordevol sappen en rijke smaken. Kies uit bakken met hete lucht, stoom of een combinatie.
  • SteamBoost: perfect gegaard voedsel (tot in de kern) én een knapperige korst. Kies uit bakken met hete lucht, stoom of een combinatie.
  • SteamCrisp: de ideale combinatie van hete lucht en stoom om een krokante korst en sappige binnenkant te creëren.
  • Dankzij SteamBake bak je zelf het lekkerste brood met knapperige korst dankzij een vleugje stoom.

> Alle AEG ovens

AEG kookplaat

Geen keuken zonder kookplaat of fornuis. Ontdek onze ruime keuze AEG kookplaten: inductie, elektrisch, vitrokeramisch of gas. Of wat dacht je van een AEG kookplaat en dampkap in één? Deze combitoestellen zijn ideaal voor een keukeneiland. Vaarwel dampkap in het zicht! Meer info nodig over het kiezen van een kookplaat?

AEG kookplaten zijn makkelijk te bedienen en de meeste modellen werken met sensors die de grootte van de pan of pot detecteren. Er zijn dus geen vaste kookzones meer. Vanaf nu gebruik je ook die vierkante pan!

> Alle AEG kookplaten

AEG afwasmachine

Er is een AEG afwasmachine voor iedereen: vrijstaand, deels of volledig ingebouwd in je keukenkast, met een standaard breedte van 60 cm of het smallere model van 45 cm, met of zonder besteklade,…

Nooit meer bukken dankzij ComfortLift. Dit mechanisme schuift de onderste korf naar boven zodat je makkelijk kan in- en uitladen. Groot bestek past perfect in de MaxiFlex besteklade en je glazen zijn perfect beschermd en schoongemaakt via speciale programma’s en rubberen houders.

> Alle AEG vaatwassers

AEG koelkast

Een AEG koelkast of koelvriescombinatie houdt je boodschappen vers dankzij verschillende handige technologieën. Schik je AEG koelkast in zoals je dat zelf wilt (meer of minder schappen en lades). Hou tijdens het kiezen rekening met de beschikbare ruimte. Zoek je een grote of kleine frigo? Vrijstaand of liever netjes ingebouwd?

Ook het energieverbruik is belangrijk. De meest AEG koelkasten hebben energieklasse A++ en kan je daardoor betalen met ecocheques.

> Alle AEG koelkasten

Anker

[]