De LG NanoCell tv onthult pure kleuren

28 mei 2019

De NanoCell tv levert een verbluffende visuele ervaring met levensechte kleuren. Waar je ook zit, de nauwkeurige kleurweergave verandert niet. Dankzij het 360° surround geluid en de filmische beelden maak je van je woonkamer een persoonlijke cinemazaal.

Anker

[]

NanoCell-technologie: een nauwkeurige kleurweergave

Anker

[]

De NanoCell-technologie gebruikt kleine deeltjes die allemaal een nanometer in doorsnede zijn. Deze nanodeeltjes leveren een superieure beeldkwaliteit met verbeterde RGB-kleurzuiverheid. Ze zuiveren kleuren door doffe kleuren eruit te filteren. Ook beeldinstabiliteit en ander kleurafbraak vermindert.

Waar je ook zit, de NanoCell tv zorgt voor een nauwkeurige kleurweergave, zelfs van opzij. Laat iedereen meegenieten van een kleurrijk en realistisch beeld.

Elke pixel wordt afzonderlijk in – en uitgeschakeld. Door de pixels van de kleuren uit te schakelen en die van zwart in te schakelen, krijgen de donkere scènes meer diepte. De donkere beelden worden helder en scherp en krijgen een verhoogd en intenser contrast.

LG NanoCell tv
Anker

[]

De lichte gloed van het scherm is bij een NanoCell tv verminderd waardoor je ook bij zonlicht of sterke verlichting blijft genieten van de verbluffende kleuren.

Anker

[]

De 2de generatie α7 Intelligent Processor ontmoet de NanoCell-technologie

De 2de generatie α7 Intelligent Processor is voorzien van een deep learning Al-algoritme. Het algoritme scant de beelden, herkent de kwaliteit van de oorspronkelijke beelden en optimaliseert de beeldverwerking. Daardoor mis je geen enkel detail en kijk je naar een ultra scherp beeld.

Een snelle, nauwkeurige quad core processor verwijdert ruis en creëert dynamischere kleuren en een intenser contrast. Beelden met een lagere resolutie worden vergroot en gereproduceerd in bijna 4K kwaliteit.

De slimme Alpha 7 processor kan ook via een sensor het omgevingslicht herkennen en zo de helderheid aanpassen. Je kijkt zonder problemen naar de meest donkere scènes in lichtrijke ruimtes.

Anker

[]

Geniet van je eigen persoonlijke cinemazaal

Anker

[]

De LG NanoCell tv’s beloven het beste geluid, zoals je dat ervaart in de bioscoop. Met de ingebouwde luidsprekers van Dolby Atmos (DTS Virtual:X) geniet je van een 360° surround geluid; een geluid dat om je heen beweegt.

De α7 processor kan ook tweekanaals geluid omzetten naar een virtueel 5.1. surround geluid. De processor identificeert stem, effect en frequentie en optimaliseert het geluid per audiogenre. Zo kan je een stem duidelijker maken bij nieuwsprogramma’s, de geluidseffecten van films verbeteren en de hoge en lage frequenties versterken bij muziek.

Daarnaast herkent de ruimtelijke herkenningstechnologie je kijkplek én de akoestiek van de ruimte en past het outputgeluid daarop aan. Met de audiovoorkeuren stel je zelf in hoe je je geluid wil ervaren.

LG NanoCell tv
Anker

[]

Ervaar de visie van de filmmaker

De LG NanoCell tv’s maken gebruik van 4K Cinema HDR en bieden jou filmische beelden.

Met Dolby Vision HDR zie je alle details die de filmmakers je willen laten zien. Dolby Vision HDR herkent daarnaast de hoeveelheid daglicht in een ruimte en past de helderheid en contrast automatisch aan. Jij geniet van een intensere ervaring met levendige kleuren.

Maar LG heeft ook zijn eigen HDR-technologiën; HDR10 Pro en HLG Pro.

Dit multi-HDR-formaat in combinatie met LG’s dynamische scene-by-scene aanpassingstechnologie tonen heldere scènes en diepere schaduwen. Het levert verbluffende HDR-kwaliteit met oog voor fijne details in rijke kleuren.

Je kan ook in 4K HDR gamen. Met de lage inputlag worden snelle scènes perfect gesynchoniseerd en geniet je van dynamische actie en snelle games, zonder dat hij vastloopt.

Nieuw item
Anker

[]

LG NanoCell tv’s tillen je interieur naar een hoger niveau

Anker

[]

Hou je van een minimalistisch en strak design? En wil je een tv dat naadloos opgaat in je interieur? Dan is de LG NanoCell tv zeker het overwegen waard. Dankzij zijn smalle schermrand en verbeterde kabelbeheer past hij in elk interieur.

Altijd al een echte Picasso in huis willen hebben? Met de zogenaamde galerijmodus kan je foto’s of schilderijen weergeven op een manier waarop het lijkt alsof de tv een schilderij aan de muur is. Of ben je eerder op zoek naar een ultieme reisbestemming? Droom weg bij de prachtige reisbestemmingen van TripAdvisor.

Twijfel je nog? De NanoCell tv is de beste led-tv van LG!

Nieuw item
Anker

[]

LQ65SM9010PLA tv
LG UHD tv 65SM9010PLA
1 679,00 Adviesprijs € 1 699,00
LQ65SM8200PLA tv
LG UHD tv 65sm8200pla
989,00 Adviesprijs € 1 199,00
LQ55SM9010PLA tv
LG UHD TV 55SM9010PLA
1 154,00 Adviesprijs € 1 399,00
LQ55SM8200PLA tv
LG UHD tv 55SM8200PLA
754,00 Adviesprijs € 999,00
LQ49SM9000PLA tv
LG UHD tv 49SM9000PLA
799,00 Adviesprijs € 999,00
LQ49SM8200PLA tv
LG UHD tv 49SM8200PLA
549,00 Adviesprijs € 749,00