Ontdek de Nokia 7.1 smartphone!

05 oktober 2018
Nieuwe Nokia 7.1 smartphone

HDR entertainment dankzij een superieur beeld

Met de nieuwe Nokia 7.1 ben je helemaal mee en bekijk je video’s en andere content in de allerbeste kwaliteit! Zelfs buiten als de zon op je scherm zit, of in een nogal donkere kamer. De helderheid van het scherm past zich automatisch aan aan de lichtomstandigheden.

Het 5.84 inch Full HD+ scherm met PureDisplay-technologie is verantwoordelijk voor de beste videokwaliteit. Naast HDR ondersteunt de Nokia 7.1 ook HDR10. Pas video’s (ook niet HDR beelden) aan via de krachtige 16 bit engine naar een hoger contrast en grotere helderheid en sta versteld van de details en levensechte kleuren!

Hoe krijgt de Nokia 7.1 dit gedaan? De krachtige processor (Qualcomm® Snapdragon™ 636 Mobile Platform) is gemaakt om HDR content te streamen en zorgt voor een langere batterijduur. Is de batterij leeg? Via de USB type-C snellaadpoort laad je hem voor de helft op in slechts 30 minuten.

Anker

[]

Nieuwe Nokia 7.1 smartphone

Luxueuze ervaring die in je broekzak past

Nokia koos voor hun nieuwste smartphone voor een luxueuze look en afwerking. Een glazen voor- en achterkant, diamantgeslepen gekleurde randen en naadloze afwerking in dubbel geanodiseerd aluminium. Kies je voor de Gloss Midnight Blue versie of ga je voor de Gloss Steel afwerking?

Via de ergonomische vingerafdruksensor zijn je gegevens, foto’s en video’s veilig. Android Oreo beschermt je nieuwe smartphone van binnenuit met de nodige software updates.

Anker

[]

Nieuwe Nokia 7.1 smartphone

Vertel je verhaal via de mooiste foto’s

Maak de mooiste foto’s via de dubbele camera met ZEISS Optics aan de achterkant: tweefase gezichtsdetectie, snelle en nauwkeurige autofocus én mooie foto’s bij weinig licht. Selfies met bokeh-effect? De 8 MP front camera maakt gebruik van artificiële intelligentie om de achtergrond te vervagen. Het resultaat zijn selfies die eruitzien alsof ze in een professionele studio gemaakt zijn.

Met een opslagcapaciteit tot 400 GB (via microSD) is er ruimte genoeg om al je foto’s en video’s op te slaan. Via Android One sla je bovendien ook al je high-res foto’s gratis op met Google Foto’s en heb je meteen een back-up voor alles wat je dierbaar is.

Anker

[]

Bestel nu al jouw Nokia 7.1 smartphone en profiteer van € 50 cashback!

De Nokia 7.1 is pas vanaf 15 oktober beschikbaar, maar je kan hem nu al bestellen. Wanneer je dat doet krijg je tot 22 november 2018 € 50 terugbetaald na registratie van je nieuwe toestel.

Anker

[]