QuickDrive wasmachines

25 april 2018
Samsung QuickDrive visual NL
Anker

[]

Met een wasmachine met QuickDrive technologie bespaar je tot 50% tijd en tot 20% energieverbruik voor dezelfde optimale wasresultaten*.

Deze tijdwinst is mogelijk dankzij de extra plaat achter de trommel die tijdens het wassen in een andere richting draait. De was beweegt van voor naar achter en van boven naar onder waardoor hij sneller proper is.

Bekijk hoe de technologie werk in de video hiernaast of in de AR app (zie onder)

Anker

[]

Samsung AddWash

Een sok of ander kledingstuk vergeten en de wasmachine draait al? Dankzij AddWash voeg je gemakkelijk extra kledij toe via het kleine deurtje.

Nieuw item

Met EcoBubble was je op lagere temperatuur en bespaar je energie. De motor mengt het water, wasmiddel en lucht en blaast het schuim de trommel in. De kledij neemt het wasmiddel beter op en is dus sneller proper.

Samsung Q-rator app

De Q-rator app wordt jouw slimme assistent tijdens het wassen. De app houdt de gegevens bij van je wasbeurten en helpt je o.a. het beste wasprogramma te kiezen.

Samsung Auto Optimal Wash dispenser

Auto Optimal Wash: sensoren lezen het gewicht en de vuilgraad van de was en bepalen hoeveel water, wasmiddel en spoeltijd er nodig is voor een propere was**.

QuickDrive app NL

Ontdek hoe QuickDrive werkt

Samsung ontwikkelde een Augmented Reality app om zelf te beleven hoe de QuickDrive technologie werkt. Film de afbeelding hiernaast in de app en ontdek het zelf!

Download de app hier

Anker

[]

Wasmachines met QuickDrive-technologie

Droogkasten met QuickDrive-technologie

* Getest op WW8800M in vergelijking met Samsung WW8500K. Bespaart 50% tijd op katoen (40 ℃, halve lading) en het eCotton programma met wasprestaties binnen ±2%. Bespaart 20% energie op katoen (40 ℃, halve lading) en het Super Speed programma (40 ℃, 5 kg belasting), op basis van Intertek-gegevens.

**Enkel beschikbaar op de WW10M86INOA/EN

Anker

[]