Innovaties kerst Philips

OLED en Ambilight: de ultieme combinatie

Alleen de Philips OLED TV koppelt een ongelooflijke beeldkwaliteit aan een perfect afgestelde omgevingsverlichting. Je geniet van fantastische kleuren op het scherm, op de muren, in de hele kamer. Met een gevarieerde selectie van Ambilightmodi, wordt je kijkervaring meesterlijk geoptimaliseerd; je geniet telkens weer van een sfeervolle film- of gamingavond.

Een nieuwe wereld gaat voor je open met OLED TV

Philips brengt de meest verfijnde televisie ooit uit. De nieuwe Philips OLED TV-technologie vervangt de gebruikelijke achtergrondverlichting door onafhankelijk gestuurde pixels - de perfectie in kleur, licht, contrast en zwarttinten.

Geniet tot € 500 cashback op jouw nieuwe Philips Ambilight TV! Koop tussen 16/11 en 31/12/2017 een deelnemende Philips Ambilight TV en ontvang tot € 500 cashback!

Meer info over de actie vind je hier.

De nieuwste Philips TV's op een rijtje:

Jouw nieuwe TV op z'n best

Jouw splinternieuwe, adembenemende tv zal alle aandacht trekken in jouw woonkamer, maar op dat kastje... Kies eerder voor een Vogel's muurbeugel en breng design, elegantie en flexibiliteit in huis! De Vogel's (elektrische) muurbeugel heeft een tijdloos ontwerp, zorgt voor een perfecte presentatie en is super flexibel.