Snelle levering

Besteld voor 20u? Dan leveren wij op weekdagen de volgende dag! Besteld na 20u of tijdens het weekend en feestdagen, dan is de levering de volgende werkdag.


  • Stel al uw vragen via de live-chat op onze website.
  • Of kom langs in onze winkel voor advies.
  • Voor herstellingen kan u uw product gewoon binnenbrengen in onze winkel. U hoeft uw product zelf niet terug te sturen.


U koos voor een Basis Plus installatie door een Profilec Exellent vakman?

We leveren aan huis op afspraak. We sluiten uw toestel aan op het elektriciteitsnet en zorgen voor de installatie en basis configuratie. We nemen indien gewenst uw oude toestel mee.

Bij deze installatie is tot 15 min. werk inbegrepen, maatwerk is niet inbegrepen.


U koos voor de superscherpe prijs met drempellevering?
Dan is volgende werkwijze van toepassing:


Bij drempellevering worden de toestellen gratis bij u afgeleverd in de verpakking tot aan de drempel op de begane grond: dit betekent achter de voordeur of achter de eerste afsluitbare deur van het pand. Bij een drempellevering worden de toestellen dus niet uitgepakt, geïnstalleerd of naar een verdieping gebracht.

De levering gebeurt steeds door één persoon, zodat bij zeer grote, zwaardere toestellen de hulp van de klant nodig kan zijn. Uw oud toestel kan meegenomen worden als deze afgekoppeld is en klaar staat op de drempel. Slechts één oud toestel wordt meegenomen als u er één nieuw aankoopt.

U wenst een uitgebreide waarborg van 5 jaar?

Voor een verlengde waarborg van 5 jaar en een unieke Exellente service (steeds vervangtoestel, herstellingen binnen 2 werkdagen, en nog veel meer ...) kom dan langs in onze winkel voor een aangepast prijsvoorstel.