Maak de lekkerste pizza’s met deze pizzasteen uit cordieriet van Point-Virgule die bestand is tegen temperaturen tot 600°C/1112°F. Ook geschikt voor brood, tortilla’s, croissants, …. De poreuze pizzasteen absorbeert het vocht, wat zorgt voor een lichte en krokante bodem!
- Materiaal: Metaal, cordieriet
- Kleur: Beige
- Afmetingen: 34 cm x 34 cm x 1 cm
- Ovenbestendig
- Magnetronbestendig
Instructies:
Was de steen met de hand voor het eerste gebruik. Verwarm de steen 15 minuten voor in de oven of op de barbecue. Gebruik de steen enkel in de oven of op de barbecue. Gebruik de steen nooit op een kookplaat. De steen moet altijd voorverwarmd worden, plotse temperatuursveranderingen kunnen barsten veroorzaken. Plaats de pizza voorzichtig op de steen. Gebruik geen vetten of olie op de steen. Bij het klaarmaken van vis of vlees op de steen gebruik je best aluminiumfolie om de steen te beschermen tegen vetten en sappen.